Help

Jaanam is de Hindostaanse datingsite anno nu.

Een overzichtelijke en snelle manier om met leuke mensen van Hindostaanse afkomst in contact te komen. Uiteraard is Jaanam er ook voor mensen die iets hebben met de Hindostaanse cultuur en graag in contact komen met dames en heren van Hindostaanse afkomst.

Hieronder vindt u een overzicht van veel gestelde vragen met antwoord.

Vraag: Kan ik mij gratis aanmelden
Antwoord: Jazeker. Gebruik deze link om je gratis aan te melden. Wanneer je een Free Member bent kun je gratis bladeren door alle profielen. Heb je een leuk profiel gezien? Meld je dan aan als Full Member.

Vraag: Hoe kom ik in contact met andere leden?
Antwoord: Wanneer je al Free Member bent en je wilt in contact komen met andere leden op Jaanam, dan kun je een abonnement nemen om Full Member te worden. Als Full Member kun je onbeperkt berichten sturen naar andere leden. Ook kun je alle berichten lezen die naar jou worden verstuurd.
Wil je Full Member worden? Klik dan hier.

Vraag: Hoe weet een lid van Jaanam dat ik een bericht naar hem/haar heb gestuurd?
Antwoord: Hij/zij zal een e-mail ontvangen waarin dit staat. Verder zal hij/zij een bericht zien wanneer hij/zij is ingelogd op Jaanam.

Vraag: Hoe weet ik of de persoon naar wie ik een bericht heb gestuurd het bericht heeft gelezen?
Antwoord: In jouw mailbox op Jaanam zul je een leesbevestiging zien met de datum en tijd waarop jouw bericht is gelezen.

Vraag: Hoe kan ik mijn profiel veranderen?
Antwoord: Door gebruik te maken van deze link.